După ce-a râs cu lacrimi de dimineață, când un coleg l-a anunțat că azi e zi lucrătoare, un funcționar ANAF a decis să se distreze pe seama contribuabililor. A rugat un coleg să-i pună un afiș la ghișeu în care să anunțe contribuabilii că azi cererile se primesc la o altă adresă, întâmplător fix adresa de acasă a angajatului ANAF.

coada_imensa_strada.jpg În doar câteva ore de la deschiderea noului punct de lucru, coada formată la ușa angajatului ANAF a ajuns la 2 km. ”Am lipit pe ușa apartamentului o foaie cu «Revin în 5 minute!» și am ieșit la o terasă din cartier, de unde să-i văd pe fraieri în timp ce savurez o bere rece. E mult mai bine decât la ghișeu, că acolo nu vezi decât câte doi-trei fraieri, nu pe toți odată, ca de la terasă”, a povestit funcționarul ANAF.

Cât despre eventuale sancțiuni, angajatul care a decis să lucreze de acasă nu-și face deloc griji. ”Voi v-ați uitat vreodată la fața noului șef ANAF, Ionuț Mișa? Numai un naiv poate crede că unu’ cu o astfel de față poate avea vreo reacție la ce fac eu. Mișa e pus șef la ANAF să facă figurație, ce dracu’, nu să mă sancționeze pe mine! E prea pămpălău să facă asta”, a spus acesta.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 10.04.2018 14:03 Politic

National Cinematografic