Ungaria simte tot mai acut criza imigranților ilegali după ce coada de oameni care așteaptă să primească permisiunea să ajungă în Germania s-a mărit considerabil. De vină sunt sutele de pensionari români care au observat coada de la distanță și s-au așezat și ei întrebând ce se dă. 

pensionari coada imigranti.jpg

„Am încercat să-i dispersăm spunându-le că nu se dă nimic, că nu e nici o promoție la tigăi Tefal. Nu am reușit, ba chiar s-au răstit la noi susținând că le spunem asta ca să păstrăm tigăile doar noi”, a declarat Gyula Halasz, angajat al MAE maghiar. Între timp coada aproape s-a dublat, pentru că pensionarii au venit și cu cărucioare, nepoți și alți pensionari. 

La patru ore de la inființarea la coadă pensionarii au început să se organizeze, au ales un lider și au început să împartă bonuri de ordine. După încă patru ore a apărut și artileria grea a pensionarilor, cei care bat la ușa oficiului de imigrări din 5 în 5 minute și întreabă „nu vă supărați, domnul doctor e aici? Dar a spus când vine?”. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 03.09.2015 17:45 Politic

National Cinematografic