Coadă kilometrică la ghişeul unde se depun cereri de insolvenţă pentru firmele lui Patriciu

Mii de români se calcă zilnic în picioare, la singurul ghişeu din ţară unde se pot depune cereri de insolvenţă pentru firmele patronate de Dinu Patriciu. Oamenii stau şi câte 10 zile până să le vină rândul să ceară insolvenţa lui Patriciu. Dacă unii aleg să doarmă noapte de noapte în faţa ghişeului, mulţi apelează la rude sau prieteni şi stau cu schimbul la coadă.

„Stau de trei zile la coadă şi abia am avansat câţiva metri. E bătaie de joc la adresa tuturor celor care am fost păgubiţi de Patriciu. Există un singur ghişeu în toată ţara, când ar trebui să fie măcar câteva sute. Sau măcar să putem cere insolvenţa lui Patriciu prin formulare on line”, se plânge un fost furnizor al magazinelor Mic.ro.

„Daţi câte un singur formular pentru insolvenţă, ca să ajungă la toată lumea” e formularea care se aude cel mai des, urlată mai ales de către cei care sunt spre capătul cozii. Cel mai mult profită bişniţarii, care au ajuns să vândă cu câteva sute de euro un formular prin care poţi cere insolvenţa lui Patriciu.

Scris de Calin
3 aprilie 2012 15:04

Alte articole

Vezi mai mult