Coaliția decide azi cine îl dă afară pe Cîrstoiu: Ciucă sau Ciolacu?

Ședință tensionată la Coaliția PSD-PNL, unde nimeni nu are curajul să-i spună lui Cîrstoiu să se ducă sănătos și să-și vadă de treabă, că ei vor să-l suțină de fapt pe Piedone. O sursă din PNL spune că încă nu s-a decis a cui este sarcina de a-i comunica lui Cîrstoiu că e un infractor pitic inutil care nu va deveni niciodată primar. Nici Ciolacu și nici Ciucă nu au coaie să-i ceară să se retragă, explică Rareș Bogdan, care a precizat că de altfel nici el nu are.

Este posibil chiar ca liberalii și pesediștii să-l cheme chiar pe Piedone să-i spună lui Cîrstoiu să-și vadă de clinicile lui private și să nu mai continue campania penibilă, în care și-a plimbat urechile de urangutan prin metrou, de era să se blocheze prin tuneluri.

În ultimă instanță se va da cu banul, spun sursele din Coaliție. Nu este exclus să se facă apel la un șiretlic, adică să i se trimită lui Cîrstoiu ca din greșeală un mesaj pe whatsapp despre ”ședință demitere Cîrstoiu”, cum au făcut când i-au dat de înțeles lui Gabi Firea că nu va fi candidat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 aprilie 2024 11:36
Citește mai mult despre: Ciolacu cîrstoiu Ciucă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult