Coaliţia pentru Familie, atac la temelia relaţiilor gay: dacă sunt doi bărbaţi, cine pe cine bate?

Coaliţia pentru Familie îi atacă din nou pe românii de altă orientare sexuală! Într-o conferinţă de presă recentă, Grigore Timofte, ayatollah din Tecuci şi membru marcant al Coaliţiei, a declarat din nou despre relaţiile homosexuale că sunt complet împotriva firii, pentru că “în orice familie autentică, conform obiceiului lăsat de Dumnezeu acum şapte mii de ani, cineva împarte bătaia şi cineva o încasează”.

“Dacă doi bărbaţi alcătuiesc o familie, apar tot felul de întrebări: cine stă la cratiţă? Cine spală rufele? Dar, cel mai important, cine pe cine cotonogeşte? Cel mai mic pe cel mai mare? Cel mai păros pe cel mai neted? Ăla cu curea la pantaloni? Sau se bat cu schimbul? Nu mai înţeleg nimic”, a declarat Timofte, sorbit din priviri de alţi bărboşi din Coaliţie.

Câţiva membri ai Coaliţiei pentru Familie s-au declarat deschişi spre oficializarea relaţiilor gay, cu condiţia ca problema bătăii să fie tranşată categoric, fără ambiguităţi: “Când merg pe stradă, cel care administrează bătaia îşi va ţine partenerul de păr şi va avea mereu asupra lui o măciucă.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile
23 martie 2017 16:03

Alte articole

Vezi mai mult