Coaliţia pentru Familie cere interzicerea hainelor, ca să se vadă clar cine e bărbat şi cine e femeie

Coaliţia pentru Familie anunţă încă un pas important în lupta împotriva homosexualităţii şi “a altor vicii care duc, inevitabil, la degenerarea rasei”. În această dimineaţă, îndrăgiţii fanatici au demarat strângerea de semnături pentru interzicerea oricărei forme de îmbrăcăminte, pentru o evidenţiere mai clară a păcătoaselor cupluri de acelaşi sex.

“Într-adevăr, hainele au un scop pragmatic, uneori ţin de cald şi alteori ne feresc de ţânţari şi lăcuste. Dar ce ne facem când vedem nişte oameni ţinându-se de mână pe stradă şi, să zicem, amândoi sunt tunşi scurt?”, se întreabă Mirelian Gheorghe, membru fondator al Coaliţiei.

“În momentul în care lumea ar renunţa la pantaloni, fără îndoială că ar fi mult mai uşor să ne dăm seama dacă sunt doi bărbaţi sau doar un bărbat şi o femeie cu nasul mare. Astfel, am şti pe cine trebuie să aducem pe calea cea dreaptă.”

Dacă petiţia va fi semnată de suficienţi dreptcredincioşi, Parlamentul urmează să decidă dacă acceptă sugestia Coaliţiei pentru Familie în forma ei actuală – interzicerea totală a oricărui veşmânt care ascunde penisul – sau introduce un amendament prin care sunt exceptate de la prevederile legii rochiile transparente, colanţii tip plasă şi pantalonii care scot suficient de bine în evidenţă organul sexual.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
28 februarie 2017 01:02

Alte articole

Vezi mai mult