Coaliţia PNL-PSD e aproape gata! Mai au de stabilit numele: FSN sau PCR

Astăzi au loc ultimele întâlniri între PSD și PNL pentrnu a stabili viitoarea coaliție de guvernământ și principiile după care vor prădui țara în următorii 7 ani. Problema fierbinte pe masa dezbaterii este care va fi numele următoarei alianțe: Partidul Comunist Român sau Frontul Salvării Naționale.

„Nu suntem de acord cu ideea Frontului Salvării Naționale pentru că aduce aminte de cel mai nociv partid care a condus vreodată România, respectiv USR. Pe de altă parte, comuniștii au făcut și lucruri bune, practic tot ce avem acum în țară este construit de comuniști. Sunt convins că electoratul va aprecia această denumire”, a explicat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

De cealaltă parte, Florin Cîțu a cerut voie de la Klaus Iohannis să deschidă gura și a declarat. „FSN este un partid care face parte genetic din PNL. Când am intrat eu în partid acesta deja se unise cu PDL, partidul care este urmașul adevăratului FSN, cel din 1990. Și-n plus, nu putem lăsa ca ideea de „salvare” să rămână mânjită de acești useriști care au distrus țara și nu s-au vaccinat și au furat pădurile”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

8 noiembrie 2021 13:49
Citește mai mult despre: FSN PCR PNL PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult