Codrin Ștefănescu confuzează scena politică: „Băga-m-aș în partidul lui Ponta!”

Recentele migrări de membri din PSD spre Pro România n-au rămas fără reacții. Cea mai ambiguă și care naște mari semne de întrebare este declarația lui Codrin Ștefănescu. Sătul de atitudinea bleagă, de-a dreptul flască adoptată până acum, secretarul general al PSD s-a învârtoșat brusc, parcă sfidând temperaturile scăzute care, se știe, nu-i sunt niciodată favorabile.

Întrebat de un reporter care este poziția sa, Codrin Ștefănescu a clipit de mai multe ori din proverbialul său ochi și a dat un răspuns laconic și misterios: „Băga-m-aș în partidul lui Ponta, azi și mâine!”. Unii analiști politici au văzut în aceste vorbe dovada clară că în PSD situația într-adevăr e groasă, ba chiar mai groasă decât lungă, de vreme ce până și cel mai devotat slugoi al lui Dragnea pare să ia serios în calcul o ejectare a sa din partid spre Pro România, și încă una precoce, de pe-o zi pe alta. Sunt și voci mai precaute, care consideră declarația o amenințare voalată, scârbavnicul membru PSD fiind gata oricând să se măsoare cu un eventual omolog al său de la Ponta, să vadă care din ei e mai mare, mai tare și rezistă mai mult.

Alții au mers și mai departe, întrezărind chiar o confruntare fizică Ștefănescu-Ponta. Conform lor, Codrin se visează mărindu-și capacitățile fizice cât poate el de mult, chiar și cu ajutorul medicamentației, pentru a-l lovi în timpul mersului „ca din întâmplare” pe Ponta peste genunchi, cunoscut punct nevralgic al acestuia de când juca baschet. Până la urmă, încercând să mai elibereze din presiunea acumulată, Liviu Dragnea a intervenit personal. Pentru a-și arăta susținerea, stăpânul PSD a dat mâna repetat și energic cu Codrin Ștefănescu, ocazie cu care, spun martorii, secretarul PSD s-a mai înmuiat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Harald
30 ianuarie 2019 12:53
Citește mai mult despre: codrin stefanescu Ponta PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult