Situaţia lui Liviu Dragnea nu e încă foarte clară, însă un lucru e aproape cert: PSD îşi va executa propriul secretar general adjunct! Întrebaţi dacă vor să-l dea jos pe preşedintele partidului, mai mulţi membri marcanţi au răspuns "Dăm jos o p...", cuvinte interpretate de mulţi ca o aluzie fină la Codrin Ştefănescu.

codrinstefanescudatafara.jpeg
"PSD are obiceiul să-şi canibalizeze liderii. De aceea, când câţiva pesedişti au ţinut să adauge 'mânca-mi-aţi p...', lucrurile au fost limpezi ca bună ziua. Ce dovadă mai vreţi, zilele lui Codrin Ştefănescu în vice-fruntea secretariatului general al partidului sunt nu-mă-ra-te!", a comentat Aurelian Tudor Petrescu, analist politic, voleibalist amator şi critic de teatru.

În plus, câţiva cetăţeni în vârstă care mişunau în apropierea sediului PSD ar fi fost asiguraţi că, peste câteva luni, îl vor primi pe Codrin Ştefănescu în loc de pensie.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 21.09.2018 15:44 Politic

National Cinematografic