La scurt timp după "Fără penali în funcţii publice", încă o campanie de strângere de semnături bagă în sperieţi clasa politică din România! Este vorba despre campania "Fără penisuri în funcţii publice", nicidecum un atac feminist la ordinea socială contemporană, ci o simplă iniţiativă de modificare a Constituţiei.

codrin_farapenali.jpg
"Scopul campaniei 'Fără penisuri' e unul simplu: modificarea legii fundamentale pentru a nu le permite organelor genitale să fie alese sau numite în funcţii publice decât dacă sunt ataşate de corp, formând o persoană, ca oamenii normali. Mi se pare rezonabil. În fond, dacă azi lăsăm să ne conducă penisurile, mâine ce o să vedem? Limbi şi c*ruri ciondănindu-se în talk-showuri? Mustăţi jupânind peste judeţe? Nasuri devenind consilieri de stat, ca în Rusia ţaristă?", a explicat Mihai Vlăduţ, unul dintre iniţiatori.

Printre cei mai vizibili politicieni care se simt vizaţi de campania "Fără penisuri" este şi fostul PRM-ist Codrin Ştefănescu, care acuză iniţiatorii de soroşism feroce. "Nişte derbedei! Ce vreţi să ziceţi, că p**a nu ştie carte? Ăştia care semnaţi prostia asta, să mă pupaţi undeva", a izbucnit Ştefănescu, stropind câţiva reporteri băgăcioşi.

Scris de Vasile | Tuesday, 03.07.2018 13:28 Politic

National Cinematografic