La scurt timp după "Fără penali în funcţii publice", încă o campanie de strângere de semnături bagă în sperieţi clasa politică din România! Este vorba despre campania "Fără penisuri în funcţii publice", nicidecum un atac feminist la ordinea socială contemporană, ci o simplă iniţiativă de modificare a Constituţiei.

codrin_farapenali.jpg
"Scopul campaniei 'Fără penisuri' e unul simplu: modificarea legii fundamentale pentru a nu le permite organelor genitale să fie alese sau numite în funcţii publice decât dacă sunt ataşate de corp, formând o persoană, ca oamenii normali. Mi se pare rezonabil. În fond, dacă azi lăsăm să ne conducă penisurile, mâine ce o să vedem? Limbi şi c*ruri ciondănindu-se în talk-showuri? Mustăţi jupânind peste judeţe? Nasuri devenind consilieri de stat, ca în Rusia ţaristă?", a explicat Mihai Vlăduţ, unul dintre iniţiatori.

Printre cei mai vizibili politicieni care se simt vizaţi de campania "Fără penisuri" este şi fostul PRM-ist Codrin Ştefănescu, care acuză iniţiatorii de soroşism feroce. "Nişte derbedei! Ce vreţi să ziceţi, că p**a nu ştie carte? Ăştia care semnaţi prostia asta, să mă pupaţi undeva", a izbucnit Ştefănescu, stropind câţiva reporteri băgăcioşi.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 03.07.2018 12:28 Politic

National Cinematografic