Războiul Ghiţă-DNA continuă. Pentru că infractorul Sebi Ghiţă o tot atacă, şefa DNA a decis să difuzeze şi ea o înregistrare, în care îl bate pe Ghiţă până acesta plânge. Se pare că în timp ce-l interoga pe Ghiţă, aceasta a avut un moment de cădere, că e şi ea om, şi a început să dea în el. Imaginile surprinse de camere arată cum Codruţa Kövesi îl snopeşte pe Ghiţă în bătaie, în timp ce acesta o imploră să se oprească.codruta_play_tape.jpg

“N-am mai suportat să-l văd cum mă minte în faţă şi i-am dat să zacă. N-am vrut să-l fac de rahat, că e ditamai animalul şi e jenant să ia bătaie de la o femeie, dar dacă insistă cu mizeriile astea, am zis să arăt şi eu românilor ce fel de om e”, a spus Codruţa după ce a difuzat filmul.

În înregistrare se poate vedea cum şefa DNA îl loveşte repetat pe Ghiţă cu pantoful peste bot şi cu pumnul în burtă, apoi îi rupe mâna cu un picior de scaun, în timp ce îl întreabă: “De ce-ai furat, mă? Unde sunt banii, hoţ pesedist?”. Colegii Codruţei spun că de ruşine Sebastian Ghiţă nu a depus plângere pentru vătămare corporală, deşi ar fi zăcut câteva zile în spital după bătaia încasată.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 17.01.2017 18:24 Politic

National Cinematografic