Şefa DNA îndeamnă la calm: “Nu vă bucuraţi că l-am arestat pe Oprescu. Pe cine o să puneţi în loc? Că doar nu se fac bucureştenii mai deştepţi peste noapte, ca să aleagă un om cinstit la primărie. Sigur vor alege alt corupt. Moment în care voi interveni eu”, a declarat Codruţa Kövesi.codruta_kovesi.jpg

Primarul Piedone a ţinut însă s-o contrazică pe Codruţa: “Eu voi candida la primăria generală şi cred că bucureştenii îmi vor acorda sprijinul lor”, însă Codruţa i-a tăiat-o scurt: “Tu să taci, burtosule. De unde ai bani de atâta şaorma câtă bagi zilnic în tine? Ca să nu mai zic că ţi-ai luat permisul pe şpagă, de la fabrica de permise de la Piteşti”, i-a spus Codruţa Kövesi celui mai gras primar din România.

După ce i-a arestat pe Vanghelie, Chiliman şi Oprescu, în prezent Codruţa îl caută pe Rareş Mănescu, primarul sectorului 6, care se pare că s-a ascuns undeva în Antarctica. "Ţin să-i precizez prostului de Rareş Mănescu că pot să-l arestez şi după ce i se termină mandatul", a explicat Codruţa.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 07.09.2015 16:22 Politic

National Cinematografic