Codruţa l-a momit pe Sebi Ghiţă cu un contract cu statul şi acesta a venit singur la DNA

Dispărut? Nici vorbă! Coruptul nu s-a putut abţine! Convocat la DNA pentru a fi interogat în legătură cu furturile pe care le-a comis împreună cu Victor Ponta şi alţi pesedişti penali, Sebastian Ghiţă a refuzat să se prezinte, însă Codruţa Kövesi a ştiut cum să-l facă să vină singur. I-a dat un mail că are de semnat un contract cu statul, specialitatea lui Ghiţă.

“Am agăţat contractul în faţa sediului DNA. Am pândit şi în cele din urmă Ghiţă a apărut. S-a repezit să-l semneze şi atunci i-am pus cătuşele. M-au ajutat şi câţiva cetăţeni cinstiţi care treceau întâmplător pe-acolo. L-au recunoscut şi au început să-l bată. Eu nu m-am amestecat, doar le-am sugerat să-l bată până spune tot ce-a furat şi cu cine”, spune Codruţa Kövesi.

În timp ce era bătut de cetăţeni, Ghiţă încerca să sune nişte prieteni din PSD, să vină să-l scape, dar aceştia au spus că nu-l cunosc şi că sunt ocupaţi, sunt la şedinţa solemnă din PSD. În prezent sunt căutaţi şi avocaţii lui Ghiţă, care au declarat că nu ştiu unde se află coruptul pe care îl apără. Aceştia au deja dosar penal pentru obstrucţionarea justiţiei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 decembrie 2016 16:59
Citește mai mult despre: Codruţa coruptie DNA sebastian ghita

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult