S-a supărat rău! După ce foşti agenţi ai Mossadului au îndrăznit s-o spioneze, Codruţa a reacţionat prompt. Şefa DNA a recunoscut Statul Palestinian, a cerut retragerea armatei israeliene pe graniţele din 1945, apoi a luat legătura cu Iranul, Arabia Saudită şi Egiptul, pentru o misterioasă “Acţiune comună de păstrare a păcii în Valea Iordanului şi în Peninsula Sinai”.codruta_recunoaste_palestina.jpg

Autorităţile din Israel nu au comentat deciziile Codruţei, poate şi pentru că în faţa sediilor din Tel Aviv se află în prezent dube DNA, iar la Mossad e percheziţie. Ambasada Israelului a retras cetăţenia spionilor care au supărat-o pe Codruţa, pe motiv că fac de ruşine Israelul cu prostia lor.

“În primul rând că au fost atât de idioţi încât s-o spioneze pe Codruţa Kövesi, în al doilea rând că au fost descoperiţi de cretinii ăia de la SRI, cea mai jenantă agenţie de informaţii din lume. I-am decăzut din funcţii şi le vom tăia şi pensiile. Vor pierde cetăţenia. I-am transmis scuzele noastre doamnei Kövesi, contăm pe înţelegerea ei. Noi suntem poporul care se luptă cu Dumnezeu, dar nu suntem pregătiţi să luptăm cu Codruţa”, a declarat Benjamin Netanyahu, premierul israelian.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 06.04.2016 18:10 Politic

National Cinematografic