Codruţa, represalii după ce a fost spionată de israelieni. A recunoscut oficial Palestina!

S-a supărat rău! După ce foşti agenţi ai Mossadului au îndrăznit s-o spioneze, Codruţa a reacţionat prompt. Şefa DNA a recunoscut Statul Palestinian, a cerut retragerea armatei israeliene pe graniţele din 1945, apoi a luat legătura cu Iranul, Arabia Saudită şi Egiptul, pentru o misterioasă “Acţiune comună de păstrare a păcii în Valea Iordanului şi în Peninsula Sinai”.

Autorităţile din Israel nu au comentat deciziile Codruţei, poate şi pentru că în faţa sediilor din Tel Aviv se află în prezent dube DNA, iar la Mossad e percheziţie. Ambasada Israelului a retras cetăţenia spionilor care au supărat-o pe Codruţa, pe motiv că fac de ruşine Israelul cu prostia lor.

“În primul rând că au fost atât de idioţi încât s-o spioneze pe Codruţa Kövesi, în al doilea rând că au fost descoperiţi de cretinii ăia de la SRI, cea mai jenantă agenţie de informaţii din lume. I-am decăzut din funcţii şi le vom tăia şi pensiile. Vor pierde cetăţenia. I-am transmis scuzele noastre doamnei Kövesi, contăm pe înţelegerea ei. Noi suntem poporul care se luptă cu Dumnezeu, dar nu suntem pregătiţi să luptăm cu Codruţa”, a declarat Benjamin Netanyahu, premierul israelian.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
6 aprilie 2016 16:04
Citește mai mult despre: Codruţa Kövesi DNA Israel Mossad spionaj sri

Alte articole

Vezi mai mult