În sfârşit avem transparenţa pe care ne-o doream! Guvernul Cioloş a decis să termine definitiv cu ambiguităţile din Codul Fiscal, şi să-l simplifice de la rădăcină. Un proiect depus recent de Ministerul Finanţelor spune că noul Cod Fiscal va avea un singur articol: “Plăteşte şi taci din gură”, ideea fiind aplaudată de bugetari, care constituie vasta majoritate a românilor care căpuşează munca cinstită a celor angajaţi la privat.anaf_my_money.jpg

Normele de aplicare fac lumină. Cum va funcţiona noul Cod Fiscal? Simplu. Te duci la ghişeu, completezi o declaraţie de venit şi cuantumul de impozitare va fi stabilit cu zarul. Dacă dai un 6, ai 60% impozit la tot. Dacă dai 1, trebuie să mai dai o dată, pentru că 10% impozit e prea puţin ca să finanţezi toate putorile care abia aşteaptă să le dea cineva pomeni ca să voteze hoţi.

Interesante sunt metodele de contestare a acestor noi taxe. Dacă ai tupeul să zici ceva la ghişeu, legea prevede că vei fi bătut de miile de bugetari din instituţia respectivă, până recunoşti că e normal ca tu să plăteşti taxe ca să aibă toţi securiştii pensii mari şi să aibă hoţii de la partide ce să fure.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 07.09.2016 17:16 Politic

National Cinematografic