Codul Penal se înăsprește! În loc de închisoare, vei fi pedepsit să aștepți în gară pe cineva

Suprapopularea închisorilor va aduce în curând noi modificări în Codul Penal. Cea mai importantă dintre ele, introducerea unui nou tip de pedeapsă, care să înlocuiască detenția din penitenciare: să stai și să aștepți în gară pe cineva. Deși o pedeapsă pe care mulți o consideră inumană, ea va intra cel mai probabil în vigoare la începutul anului viitor.
În funcție de gravitatea faptelor, pedeapsa poate pleca de la așteptarea în gara orașului de domiciliu a unui tren care vine de la o distanță de până în 10 kilometri și poate ajunge până la așa-zisa pedeapsă capitală, să aștepți în gara din Mangalia pe cineva care vine de la Satu Mare.

Ca să nu fugă din gară, condamnații vor avea o ghiulea legată de picior. Ei vor fi de asemenea obligați să bea multe lichide, ca să fie nevoiți să meargă des la WC-urile insalubre din gări. Condamnații vor trebui să le ofere informații din mersul trenurilor călătorilor CFR, iar cei mai recalcitranți vor fi responsabili cu informațiile în nopțile în care se schimbă ora, când în gări e cel mai mare haos posibil.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
6 octombrie 2014 01:03
Citește mai mult despre: cfr Cod Penal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult