Codul Penal stârneşte discuţii: Dacă mai eliberăm mulţi puşcăriaşi, Casa Poporului va trebui extinsă

Intrarea în vigoare a noului Cod Penal ar putea aduce cu sine nevoia de extindere a Casei Poporului! Dacă, până acum, aleşii neamului rezolvau problema spaţiului stând cu schimbul la închisoare, eliberarea a sute de puşcăriaşi ar putea face Parlamentul neîncăpător, spun experţii în amenajări interioare şi feng shui.

“E o chestiune arzătoare, boss. Mii de colegi de-ai noştri urmează să iasă de la mititica, şi nu mai sunt decât câteva zeci de fotolii libere la Parlament ”, spune senatorul Robert Acrişor, unul dintre găinarii recent eliberaţi din penitenciarul Jilava.

“Pentru binele ţării, am luat în calcul mai multe soluţii”, explică proaspătul parlamentar. “Să extindem Casa Poporului cu o aripă nouă şi nişte turnuleţe, să o demolăm cu totul ca să construim una mai mare sau chiar să ne cazăm colegii, temporar, în viitoarea Catedrală a Neamului. Deşi asta ne-ar putea pune în conflict cu o altă categorie de hoţi, pe care îi respectăm.”

“Ah, sau am putea pur şi simplu muta cetăţenii oneşti la pârnaie, ca să ne stabilim birourile şi sediile de campanie în casele lor.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
3 februarie 2014 13:02

Alte articole

Vezi mai mult