Colegii din Parlamentul European îşi amintesc de Dăncilă: Era atât de agramată încât o corecta Grapini

Acuzată recent că n-ar stăpâni întru totul limba română, Viorica Dăncilă e atacată inclusiv de foştii colegi din Parlamentul European! Surse de la Bruxelles au recunoscut ieri că Dăncilă era atât de certată cu cartea încât până şi Maria Grapini o critica din când în când.

„Atunci când deschidea gura, inevitabil ieşea un porumbel de genul ‘vom indentifica soluţiurile care le vom aplica'”, mărturiseşte Geaneta Durligă, secretara unui europarlamentar anarhist din Slovenia.

„Într-o zi, nici măcar Maria Grapini – da, acea Maria Grapini – n-a mai răbdat şi a urlat la ea din tribune: ‘PE CARE le vom indentifica!’ Sigur, nici aşa nu era în totalitate corect, dar simpla idee că doamna Grapini s-a legat de felul în care vorbeşte cineva ar fi impus, din punctul meu de vedere, o demisie de onoare din partea persoanei respective.”

Viorica Dăncilă a refuzat să comenteze acuzaţiile, dar reprezentanţii Guvernului au confirmat că lucrează la un proiect de OUG care sancţionează defăimarea pe criterii gramaticale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
27 martie 2018 01:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult