”Își bate joc de istoria și tradiția partidului nostru”, îl acuză tot mai mulți pesediști pe Liviu Dragnea, iritați că liderul lor a fost condamnat doar cu suspendare. Deși apreciază faptul că a Liviu Dragnea obținut o condamnare în numele partidului, nu în nume persoanal, pesediștii spun că o condamnare cu suspendare e prea puțin pentru pretențiile unui partid de talia PSD-ului.
dragnea_PSD_frauda.jpg
”Uitați-vă la iluștrii noștri înaintași, Nicolae Ceaușescu sau Adrian Năstase – că să nominalizez doar două nume grele ale partidului – ambii au luat cu executare. Pesediști adevărați, nu ca Liviu Dragnea! De astfel de oameni are nevoie PSD-ul pentru a-și onora istoria, nu de un lider pămpălău, care abia a fost în stare să ia doi ani de închisoare cu suspendare”, spune un important lider PSD.

El a adăugat că schimbarea lui Dragnea trebuie să se întâmple cât mai repede, pentru că altfel PSD-ul riscă să se facă de râs în alegerile locale și generale din acest an. ”Ne văd hoții din teritoriu cu un președinte care a luat doar cu suspendare și nu mai fură voturi pentru noi”, avertizează pesedistul. ”Și nu e ca și cum în partid n-am avea destui oameni care au luat cu executare dintre care să alegem un nou lider.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 25.04.2016 13:31 Politic

National Cinematografic