”Își bate joc de istoria și tradiția partidului nostru”, îl acuză tot mai mulți pesediști pe Liviu Dragnea, iritați că liderul lor a fost condamnat doar cu suspendare. Deși apreciază faptul că a Liviu Dragnea obținut o condamnare în numele partidului, nu în nume persoanal, pesediștii spun că o condamnare cu suspendare e prea puțin pentru pretențiile unui partid de talia PSD-ului.
dragnea_PSD_frauda.jpg
”Uitați-vă la iluștrii noștri înaintași, Nicolae Ceaușescu sau Adrian Năstase – că să nominalizez doar două nume grele ale partidului – ambii au luat cu executare. Pesediști adevărați, nu ca Liviu Dragnea! De astfel de oameni are nevoie PSD-ul pentru a-și onora istoria, nu de un lider pămpălău, care abia a fost în stare să ia doi ani de închisoare cu suspendare”, spune un important lider PSD.

El a adăugat că schimbarea lui Dragnea trebuie să se întâmple cât mai repede, pentru că altfel PSD-ul riscă să se facă de râs în alegerile locale și generale din acest an. ”Ne văd hoții din teritoriu cu un președinte care a luat doar cu suspendare și nu mai fură voturi pentru noi”, avertizează pesedistul. ”Și nu e ca și cum în partid n-am avea destui oameni care au luat cu executare dintre care să alegem un nou lider.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 25.04.2016 16:31 Politic

National Cinematografic