Combatem sau încurajăm? Carmen Dan a decis să pună câte un poliţist în fiecare lift din România

Decizie cel puţin dubioasă luată de ministrul de interne Carmen Dan, care vrea să amplaseze câte un poliţist în fiecare lift din România, deşi pedofilul prins în Bucureşti lucra la Brigada Rutieră. Există deja experţi care se întreabă dacă nu cumva Carmen Dan e atât de incompetentă, încât de fapt încurajează pedofilia, având în vedere ce fel de oameni lucrează în Poliţia Română.

“La ce să ne aşteptăm de la o doamnă ministru numită de un infractor condamnat, Liviu Dragnea, la conducerea Poliţiei Române? Ori la incompetenţă, ori tot la infracţiuni”, spune Decebal Popescu, psiholog. Acesta spune că dacă poliţiştilor bucureşteni le-a luat 3 zile să identifice un coleg, înseamnă că testele psihologice sunt inutile pentru ei, pentru că poliţiştii nu ar lua nici testele de inteligenţă pe care le-ar trece un cimpanzeu.

Cei mai mulţi români sunt de acord că prezenţa poliţiştilor în lifturi ar fi un pericol la adresa întregii societăţi, pentru că poliţiştii i-ar jefui fără milă, profitând că sunt înarmaţi: “Mai bine să stea în birouri, ca şi până acum. Nu e de-ajuns că vin prin intersecţii şi dau traficul peste cap cu prostia lor?”, se întreabă Decebal Popescu.

Experţii spun însă că nu e vina doamnei Carmen Dan că e atât de incompetentă: “Pentru o secretară de gimnaziu din Teleorman, e incredibil că ştie să citească”.

Scris de Ionut
9 ianuarie 2018 13:01
Citește mai mult despre: Carmen Dan politisti

Alte articole

Vezi mai mult