Comisarul Ciocan, apărat de ministrul Bode, care dormea pe bancheta din spate

Ministrul de Interne Lucian Bode a anunțat că va supraveghea personal și cu extremă vigilență ancheta în cazul comisarului Ciocan, care a făcut urât după ce a fost prins conducând beat o mașină de cu RCA expirat, fără numere, furată de la taică-su de-acasă să ducă niște țigări de contrabandă la schimb pentru câteva tablete de extasy.

„Vă asigur că sunt direct implicat în proces, sunt cu ochii pe el, nu scapă, doar ațipisem un pic pe bancheta din spate a automobilului condus de comisarul Ciocan. Bine, nu chiar dormeam, stăteam cu ochii închiși și mă gândeam la problemele ministerului cu intensitate foarte mare și nu voiam să fiu deranjat de girofare și de țipetele pietonilor care urlau «Nu mai fă raliu pe trotuar în morții mă-tii». Deci știu situația în amănunt și voi fi ferm cu cadrele de poliție”.

Acesta a precizat că ancheta va fi una onestă și sunt puse pe masă toate variantele, de la sancționarea lui Ciocan până la darea lui afară, ba chiar în condiții extreme pensionarea acestuia și reangajarea pe post să-și ispășească pedeapsa prin muncă, nu să stea ca belferul toată ziua.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 iulie 2021 14:07
Taguri: bode ciocan

Alte articole

Vezi mai mult