După Năstase, Geoană şi Ponta, cine va fi PSD-istul norocos care va eşua lamentabil la alegerile prezidenţiale din 2019? Comitetul executiv al partidului discută astăzi acest aspect, eventualul candidat urmând să fie instruit de timpuriu în arta pierderii.

congres-PSD.jpg
“Mai sunt cinci ani până la următoarele alegeri prezidenţiale, dar trebuie să ne pregătim eşecul din timp, ca să nu mai stăm cu emoţii, ca până acum”, a declarat Liviu Dragnea, dornic să se autopropună pentru candidatură. “Eu unul am studiat cu hărnicie meşteşugul pierdutului, dar dacă din rândurile partidului se va prăvăli un luzăr mai mare, sunt gata să-i cedez locul.”

Potrivit unor surse neoficiale, există membri marcanţi de partid care şi-au pierdut dreptul de vot în comitetul PSD. “Mircea Geoană, Adrian Năstase şi Victor Ponta au eşuat deja o dată şi trebuie să-i lase şi pe ceilalţi, iar pe Marian Vanghelie am convenit să nu-l mai primim, e atât de bătut în cap că ar fi în stare să câştige.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 27.11.2014 16:22 Politic

National Cinematografic