Anunţ de ultimă oră de la Palatul Victoria! Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii spun că au ajuns la un acord “satisfăcător” cu premierul Victor Ponta în chestiunea salariilor medicilor. Fiindcă nu sunt fonduri pentru creşterea acestora, iar legalizarea şpăgii e considerată jignitoare, legea le va permite de acum încolo medicilor să-i caute în buzunare pe pacienţii aflaţi sub anestezie.

medicii_buzunaresc_pacientul.jpg
“OK, nu sunt bani de leafă, dar cum să-i condamnăm pe bieţii medici dacă, să zicem, ar arunca un ochi în portofelul unui cetăţean sedat, pe masa de operaţie. Din pură curiozitate, bineînţeles”, spune Deceneu Petrescu, şeful sindicatului “Esculap” al medicilor din Brăila.

“Această ‘a treia cale’ e în armonie totală cu tradiţia furtului la români. Ce găseşti, păstrezi, împarţi cu asistentele, pe urmă îţi faci treaba de medic şi toată lumea e mulţumită!”, a confirmat premierul Victor Ponta. “Sper, cu toată sinceritatea, că personalul sanitar va fi încântat de soluţia propusă - eu unul, dacă aş putea băga mâna în buzunarul oricui, n-aş mai avea niciun chef să plec din ţară!”

Cu toate acestea, propunerea a stârnit controverse, fiind omis statutul medicilor care lucrează cu pacienţi treji. “În condiţii speciale, le-am putea permite să dea în cap”, a şoptit primul ministru.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 26.08.2015 18:36 Politic

National Cinematografic