Comunitatea cocalarilor din România îl va susţine pe Giovani Becali la europarlamentare

Anunţul lui Giovani Becali, care a spus că intenţionează să candideze la alegerile europarlamentare din acest an, a mobilizat la maximum cocalarii autohtoni. Aceştia au decis să-l susţină necondiţionat pe Giovani, fiind dispuşi inclusiv la eforturi financiare pentru asta.

„Giovani e şmecher de şmecher, el a fost întodeauna o inspiraţie pentru noi, cocalarii care este adevăraţi. Dacă nu era el, probabil şi noi sunteam mai puţini acum. Aşa că e timpul să-l răsplătim şi să-l facem baştan în Parlamentul European, unde cu siguranţă ne va reprezenta interesele la noi”, crede Manuel ‘Bruzli’ Rotaru, cocalar din Teleorman.

„O să ne vindem lanţurile de aur şi carpetele cu Răpirea din Serai, o să ne facem tricouri cu Giovani, dacă e nevoie ne vom duce inclusiv la vot”, a promis cocalarul teleormănean. “Nu vom renunţa însă la BMW-uri, pentru că nu vrem să ajungem ultimii oameni normali. Ne vom pune însă postere cu mafiotul Giovani pe maşini, să ştie toţi şmecherii care este adevăraţi cu cine să voteze.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
22 mai 2013 13:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult