A sosit clipa bătăliei finale între cei doi candidaţi la postul de preşedinte executiv PSD! Potrivit Codului de onoare al breslei tractoriştilor, din care amândoi fac parte încă de la înfiinţare, Valeriu Zgonea zis “Marele Rural” are dreptul să-l provoace pe Constantin Niţă zis “Cobra din Moldova” la o cursă de tractoare, şi toate semnele par să indice că o va face.

zgonea_nita_tractoristi.jpg
Potrivit unor surse din lumea misterioasă a curselor ilegale, Niţă îşi pregăteşte pentru confruntare vechiul tractor Universal 650, produs la Braşov. “Pare ponosit şi are urme de rugină, dar e o adevărată bestie, mai ales la proba de târşâit baloţi”, a comentat Decebal Popescu, specialist în tuning.

Pe de altă parte, Valeriu Zgonea a optat pentru un John Deere nou-nouţ, care îi dă o alură de rancher texan. “Tractorul în sine e o bijuterie, dar Zgonea are experienţă doar pe pistele de mirişte sau bălegar, nu a mai concurat pe asfalt. Cred că o să fie o cursă echilibrată”, a adăugat specialistul.

Deşi cursele de utilaje agricole sunt ilegale în Capitală, obiceiul de a desemna astfel al doilea om în partid este cvasi-sacru, iar autorităţile trec adesea cu vederea norii de fum şi huruitul tractoarelor pe Bulevardul Kiseleff. “Trebuie să le respectăm cultura, asta înseamnă democraţie şi pluralism”, a declarat un angajat al Poliţiei Rutiere.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 16.10.2015 20:05 Politic

National Cinematografic