Blestem pe capul clujenilor! După ce l-au avut primar 12 ani pe Gheorghe Funar, clujenii au fost și condamnați la Tribunalul internațional de la Haga, pentru declarațiile recente ale acestuia. Conform deciziei tribunalului, locuitorii orașului nu mai au voie să fie mândri de nimic 5 ani de zile. 

gheorghe-funar.jpg

Totodată, sentința cuprinde și o serie de alte măsuri coercitive. Pe lângă pedeapsa de 5 ani se introduce și o perioadă de moratoriu, în care nu au voie să folosească expresii gen „Soarele răsare la București dar strălucește la Cluj” iar statuia lui Avram Iancu din oraș trebuie acoperită cu o prelată pe toată perioada executării pedepsei.

Fostul primar Gheorghe Funar a comentat decizia tribunalului spunând că „nu este nimic altceva decât o nouă manevră evreiască prin care vor să conducă lumea. Ce este Haga, știi? O să rămâi surprins. Haga vine din ebraică, de la Ihava, Ihave, care este numele Dumnezeului jidanilor. Vor să ne crucifice și pe noi așa cum l-au omorât pe Iisus”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 10.03.2016 15:32 Politic

National Cinematografic