Conferinţa de presă Dragnea-Grindeanu. Singura parte care n-a fost minciună a fost „Bună ziua”

Premierul Sorin Grindeanu și stăpânul său, Liviu Dragnea, au organizat o conferință de presă astăzi după ce s-au ascuns două zile de frica prostestatarilor din stradă. O primă analiză a discursului ținut de cei doi arată că singura dată când nu au mințit e când au început conferința de presă și au spus „bună ziua”.

„Dacă este să remarcăm ceva în discursul celor doi bandiți este consecvența și respectarea promisiunilor. De la câștigarea alegerilor și până acum gradul de minciună în declarațiile publice a fost constant de peste 90%”, a explicat un expert în lingvistică.

Specialiștii estimează că în următoarele luni procentul de minciuni ieșite din gura reprezentanților PSD și ALDE aflați al guvernare se va apropia de un procent de 95-96%. Asta în contrapartidă cu declarațiile venite din partea reprezentanților principalului partid de „opoziție”, PNL, unde reprezentanții acestuia vor continua să scoată 100% prostii pe gură.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ef
2 februarie 2017 17:02
Citește mai mult despre: Dragnea Grindeanu minciuni

Alte articole

Vezi mai mult