Primele disensiuni între şeful PSD şi premierul României? În această dimineaţă, Sorin Grindeanu a apărut azi la guvern purtând nu doar obişnuita zgardă la gât, ci şi o botniţă de dimensiuni considerabile. Întrebat ce s-a întâmplat, premierul nu a putut răspunde, deoarece purta botniţă.

grindeanu_botnita.jpg

“Nu l-am văzut niciodată pe Grindeanu cu botniţă. Eu ştiam că-i blând, o dată nu l-am auzit mârâind”, a comentat un securist aflat în trecere pe la Palatul Victoria. “O fi înnebunit de la vuvuzele, de la agitaţie... am şi eu unul acasă şi ştiu cum e când îi apucă! Sau poate are paraziţi. N-ar strica să-l ducă la veterinar.”

UPDATE ora 14:35: Liviu Dragnea neagă că premierul l-ar fi muşcat în timpul plimbării de aseară şi susţine că i-a pus botniţa doar ca să nu se ia la harţă cu alţi premieri şi să nu mănânce de pe asfalt.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Monday, 06.02.2017 14:42 Politic

National Cinematografic