Primele disensiuni între şeful PSD şi premierul României? În această dimineaţă, Sorin Grindeanu a apărut azi la guvern purtând nu doar obişnuita zgardă la gât, ci şi o botniţă de dimensiuni considerabile. Întrebat ce s-a întâmplat, premierul nu a putut răspunde, deoarece purta botniţă.

grindeanu_botnita.jpg

“Nu l-am văzut niciodată pe Grindeanu cu botniţă. Eu ştiam că-i blând, o dată nu l-am auzit mârâind”, a comentat un securist aflat în trecere pe la Palatul Victoria. “O fi înnebunit de la vuvuzele, de la agitaţie... am şi eu unul acasă şi ştiu cum e când îi apucă! Sau poate are paraziţi. N-ar strica să-l ducă la veterinar.”

UPDATE ora 14:35: Liviu Dragnea neagă că premierul l-ar fi muşcat în timpul plimbării de aseară şi susţine că i-a pus botniţa doar ca să nu se ia la harţă cu alţi premieri şi să nu mănânce de pe asfalt.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 06.02.2017 16:42 Politic

National Cinematografic