Principele Nicolaie a plecat astăzi din România onorând o ultimă dată tradițiile regale la care a renunțat ginerele lui Mihai pentru el. Acesta s-a urcat într-un tren plin cu obiecte personale dar și câteva obiecte furate din proprietatea statului român, ca să le poată vinde să pretindă că trăiește dintr-o meserie cinstită. 

principele-nicolae.jpg

„Am onorat tradiția începută de strămoșul meu Carol al II-lea, de a fugi din țară cu ce găsești pe-aici, urmată de și fiul său, domnul Mihai. Mi-aș dori ca partidul comunist aflat acum la putere să-și respecte promisiunea și să-mi livreze și mie o pensie să tac din gură vreo câțiva ani cât oprimă iobagii pe-aici”, a declarat principele Nicolaie înainte de a ne face cu mâna din tren. 

Întrucât nu a stat prea mult în preajma actualei familii regale a României, principele Nicolae nu a știut ce să fure așa că a luat obiecte la întâmplare, de la chiuveta din baia palatului Elisbeta până la ușa de garaj. Până la urmă pricipelui Duda i s-a făcut milă de el și i-a arătat care sunt tablourile alea valoroase, perdelele de lux și busturile pe care poți să scoți mai mulți bani pe piața neagră. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 12.08.2015 12:53 Politic

National Cinematografic