Conform tradiției regale, prințul Nicolae a plecat azi din România cu două trenuri pline

Principele Nicolaie a plecat astăzi din România onorând o ultimă dată tradițiile regale la care a renunțat ginerele lui Mihai pentru el. Acesta s-a urcat într-un tren plin cu obiecte personale dar și câteva obiecte furate din proprietatea statului român, ca să le poată vinde să pretindă că trăiește dintr-o meserie cinstită.

„Am onorat tradiția începută de strămoșul meu Carol al II-lea, de a fugi din țară cu ce găsești pe-aici, urmată de și fiul său, domnul Mihai. Mi-aș dori ca partidul comunist aflat acum la putere să-și respecte promisiunea și să-mi livreze și mie o pensie să tac din gură vreo câțiva ani cât oprimă iobagii pe-aici”, a declarat principele Nicolaie înainte de a ne face cu mâna din tren.

Întrucât nu a stat prea mult în preajma actualei familii regale a României, principele Nicolae nu a știut ce să fure așa că a luat obiecte la întâmplare, de la chiuveta din baia palatului Elisbeta până la ușa de garaj. Până la urmă pricipelui Duda i s-a făcut milă de el și i-a arătat care sunt tablourile alea valoroase, perdelele de lux și busturile pe care poți să scoți mai mulți bani pe piața neagră.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ef
12 august 2015 10:08

Alte articole

Vezi mai mult