Conform tradiției regale, prințul Nicolae a plecat azi din România cu două trenuri pline

Principele Nicolaie a plecat astăzi din România onorând o ultimă dată tradițiile regale la care a renunțat ginerele lui Mihai pentru el. Acesta s-a urcat într-un tren plin cu obiecte personale dar și câteva obiecte furate din proprietatea statului român, ca să le poată vinde să pretindă că trăiește dintr-o meserie cinstită.

„Am onorat tradiția începută de strămoșul meu Carol al II-lea, de a fugi din țară cu ce găsești pe-aici, urmată de și fiul său, domnul Mihai. Mi-aș dori ca partidul comunist aflat acum la putere să-și respecte promisiunea și să-mi livreze și mie o pensie să tac din gură vreo câțiva ani cât oprimă iobagii pe-aici”, a declarat principele Nicolaie înainte de a ne face cu mâna din tren.

Întrucât nu a stat prea mult în preajma actualei familii regale a României, principele Nicolae nu a știut ce să fure așa că a luat obiecte la întâmplare, de la chiuveta din baia palatului Elisbeta până la ușa de garaj. Până la urmă pricipelui Duda i s-a făcut milă de el și i-a arătat care sunt tablourile alea valoroase, perdelele de lux și busturile pe care poți să scoți mai mulți bani pe piața neagră.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 august 2015 10:53
Citește mai mult despre: pricipele nicolae regele mihai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult