Conjurația căcaților! PSD a mulțumit PNL pentru că a închis ochii la voturile furate în Sectorul 1

În caz că mai exista vreun naiv care n-a înțeles că PSD și PNL sunt două partide la fel de corupte, orice dubiu a fost risipit azi de către Liviu Dragnea. Infractorul condamnat definitiv pentru fraudă electorală din fruntea PSD le-a mulțumit public celor de la PNL, fără de care nu ar fi reușit fraudarea de la Sectorul 1.

”Nu doar că au închis ochii în secție, când am anulat voturi valabile pentru Clotilde Armand, candidatul USB, dar au votat și împotriva renumărării voturilor”, i-a lăudat infractorul de la PSD pe peneliști. ”Și, să nu uităm, PNL a votat alături de noi alegerile într-un singur tur, iar ulterior ne-a ajutat la propriu să câștigăm primăria generală în Capitală.”

”Da, e adevărat, suntem aliați cu PSD, atât în parlament, cât și pentru alegerile locale recent încheiate”, a recunoscut în cele din urmă și Alina Gorghiu. ”Mai ales că acum avem un inamic comun, partidul lui Nicușor Dan și Clotilde Armand, e foarte important să ne unim forțele. Trebuie prin orice mijloace să ne asigurăm că în parlament o să intrăm aceleași partide, PNL, PSD, UNPR, PMP și ALDE. Doamne ajută!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 iunie 2016 13:17
Citește mai mult despre: Dragnea frauda Gorghiu PNL PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult