Lupta anticorupţie va fi de acum încolo mult mai uşoară! Un proiect de modificare a Constituţiei, potrivit căruia urmărirea penală va putea fi declanşată şi de Cătălin Tolontan, a fost înaintat astăzi Parlamentului de către Cătălin Tolontan.

tolontan_ancheta_gsp_urmarire.jpg
“Simplificând procesul, justiţia are foarte mult de câştigat. În loc să aşteptăm după procurori, avize şi dosare, o simplă anchetă GSP semnată Tolontan ar putea trimite marii corupţi direct la tribunal”, a declarat Decebal Popescu, membru al Comisiei juridice. “Cel mai probabil, modificarea va fi acceptată, pentru că Tolontan s-a uitat foarte urât la câţiva parlamentari atunci când le-a înaintat-o.”

Pentru ca noile prevederi să respecte normele democratice, ocupantul funcţiei de Cătălin Tolontan va fi ales de populaţie, pentru o perioadă de 5 ani, dintre jurnaliştii de investigaţie români. “Sigur, acest scrutin va fi mai degrabă o formalitate, pentru că nu avem alţi jurnalişti de investigaţie în afară de Cătălin Tolontan”, a adăugat Popescu, vizat şi el de o anchetă recentă a lui Cătălin Tolontan pentru Gazeta Sporturilor.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 25.11.2015 19:12 Politic

National Cinematografic