Constituțional, locul lui Oprescu va fi preluat de ultimul primar integru al Capitalei, Viorel Lis

Dacă în privința arestării lui Sorin Oprescu lucrurile sunt încă neclare, în privința urmașului acestuia pe „tronul” capitalei României, lucrurile sunt scrise negru pe alb. Conform Constituției, până la organizarea de alegeri, locul de primar trebuie ocupat de ultimul primar care a dovedit integritate și moralitate, iar în cazul Bucureștiului, acesta este Viorel Lis.

Dealtfel, procurori DNA și mascați au descins la localul de păcănele unde Viorel Lis își desfășoară activitatea și l-au reținut pe acesta, urmând ca mâine să-l prezinte judecătorilor cu propunere de instalare în funcția de primar. În momentul reținerii Viorel Lis a izbucnit în lacrimi, pentru că tocmai îi intrase o linie de trei prune și o diagonală la fel. Acesta a trebuit să fie încătușat cu mâinile la capăt pentru că tot pocnea cu mâinle în aparat.

Deși s-a arătat dezamăgit de decizia procurorilor, Viorel Lis va primi sceptru de primar în cursul acestei zile. Soția sa, doamna Oana, va primi titlul de Prima Doamnă a Bucureștiului și va putea, în această calitate, să meargă la dineuri cu soția președintelui României și să compare rochii și politici de stat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

9 septembrie 2015 06:38
Citește mai mult despre: Oprescu viorel lis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult