Deși părerea unanimă este că pesediștii pregătesc un cod penal favorabil infractorilor, slugile lui Dragnea insistă că situația se prezintă cu totul diferit. ”Dimpotrivă, noi vrem să înăsprim Codul Penal! Aveți răbdare să vedeți ce schimbări vom face și o să vă convingeți că ce spun eu acum e perfect adevărat”, insistă Florin Iordache, șeful comisiei de futut justiția.

dragnea_plaja_tropicala.jpg ”Ca să vă dau numai un exemplu”, a continuat sluga, ”dacă domnul Liviu Dragnea va fi condamnat definitiv, el nu va fi trimis la închisoare, ci direct deportat în Costa Rica. Vă dați seama, Costa Rica, o țară despre care eu credeam că-i inventată, dar am aflat până la urmă că e reală. Dacă eu nu știam de ea, e clar că e cât se poate de rău să ajungi acolo. Deci numai răuvoitorii nu văd că noi înăsprim, nu relaxăm Codul Penal.”

Și deportarea în Costa Rica nu este singura schimbare prin care pesediștii vor să înăsprească Codul Penal. ”Dacă un politician va fi condamnat pentru corupție, nu va mai primi dobândă pentru banii furați sau luați mită”, a anunțat sluga Florin Iordache. ”De asemenea, dacă are loc un protest împotriva unui condamnat, acesta va trebui să le arate protestatarilor curul, ca să fie umilit public.”

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Calin | Thursday, 19.04.2018 18:41 Politic

National Cinematografic