Copil traumatizat! A găsit o decoraţie de la Iohannis în loc de surpriză într-un ou Kinder

Ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie pentru un copil, deschiderea surprizei dintr-un ou Kinder, s-a transformat într-o traumă care-l poate afecta pe viață pe bietul minor. Și nimic nu poate descrie tristeţea din ochii copilului care în loc de jucărie a dat peste un obiect 100% inutil şi lipsit de orice semnificaţie: o decoraţie de la Iohannis.

„A găsit în oul Kinder marele ordin agricol în grad de mare cavaler, sau o prostie de genu’ ăsta“, a povestit tatăl copilului. „Bietul de el, a vrut să îmi dea mie decorația, că văzuse că am și eu vreo 10-15 aruncate după dulap. Vă dați seama, mi-a fost frică să-i iau un alt ou Kinder, ca să nu dea iarăși peste o decorație, așa că i-am luat o tabletă nouă, să uite de traumă. A fost cel mai scump ou Kinder pe care l-am luat vreodată.”

Ghinionistul minor a devenit românul care s-a decis la cea mai fragedă vârstă, respectiv 5 ani, că vrea să emigreze din țară. El i-a scris deja o scrisoare lui Moș Crăciun, în care îl anunță că singurul cadou pe care și-l dorește este o viză de SUA. Totodată, copilul le-a povestit și colegilor de la grădiniţă ce a păţit şi acum toți verifică oul înainte: dacă sună a tinichea, îl refuză.

Singurul neafectat – ba dimpotrivă – este președintele Klaus Iohannis. Parteneriatul cu Kinder, prin care el livrează câteva zeci de mii de decorații pentru surprize, i-a adus vacanţe pe viaţă în trei locații pe care și le poate alege singur.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 aprilie 2023 12:12
Citește mai mult despre: decoratie iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult