Suspiciunile că ar fi angajat pe cineva să-i scrie, contra cost, cartea care l-a scăpat de puşcărie l-au înfuriat la culme pe fostul patron al Rapidului! George Copos spune că nici în cele mai negre coşmaruri nu s-ar fi aşteptat să fie acuzat că ar plăti pe cineva, pentru ceva, folosind bani adevăraţi.

copos_suparat_acuzat_plagiat.jpg
“Cine mă cunoaşte ştie că nu sunt genul de om care să se înjosească într-un asemenea hal. Cum aş putea să dau bani pe ceva ce pot face şi singur? Cum aş putea să dau bani? Nu sunt vreun barbar, nu sunt un pierde-vară, să-mi arunc câştigul pe bunuri şi servicii”, a exclamat Copos. “O să-i dau în judecată pentru calomnie pe cei care proferează asemenea zvonuri. O să-i storc şi de ultimul cent!”

“Ultima oară când am cheltuit bani a fost în ‘84, erau vremuri grele, nu aveam încotro şi mi-am călcat pe principii”, adaugă afaceristul. “De atunci, nici un leu n-a părăsit mâna asta, iar atunci când o să simt că mi-a sunat ceasul, o să mă duc să mă îngrop singur, cu toţi banii mei. Undeva departe, unde să nu ne găsească nimeni! M-am născut ieftin, vreau să mor gratis!”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 10.04.2015 14:01 Politic

National Cinematografic