România se pregătește să îndrepte un mare rău făcut femeilor care au fost alături de noi în istorie și va pune în sfârșit pe o bancnotă chipul uneia din tovarășele noastre de suferință. Eroina Ecaterina Teodoroiu este cea aleasă iar asta nu e sfârșitul veștilor bune. Bancnota va fi semnată tot de o femeie, de soția domnului Guvernator Mugur Isărescu.

bancnota-20-de-lei-ecaterina-teodoroiu.jpg

„Doamna Isărescu știe și ea ce-i cu banii, l-a văzut de nenumătate ori pe soțul ei venind acasă cu un teanc de bancnote nesemnate, că și-a luat de lucru pentru acasă să mai semneze câteva teancuri până se încălzește ciorba. Totodată doamna Isărescu știe și la ce folosesc banii, unul din servitori i-a povestit toate detaliile importante”, a declarat un apropiat al familiei Isărescu.

Un transport de două milioane de bancnote a fost trimis deja către locuința de vară a doamnei Isărescu pentru a fi semnate și puse în circulație. Dacă bancnota de 20 de lei cu o femeie se va dovedi un succes, BNR intenționează ca până în 2022 să pună în circulație o bancnotă care să aibă desenată o mașină de raliu când face o depășire, precum și o monedă cu chipul actorului Sergiu Nicolaescu.

Scris de Eftimie | Friday, 02.08.2019 11:13 Politic

National Cinematografic