Corectitudine 100%! Bancnota cu Ecaterina Teodoroiu va fi semnată de soţia lui Isărescu

România se pregătește să îndrepte un mare rău făcut femeilor care au fost alături de noi în istorie și va pune în sfârșit pe o bancnotă chipul uneia din tovarășele noastre de suferință. Eroina Ecaterina Teodoroiu este cea aleasă iar asta nu e sfârșitul veștilor bune. Bancnota va fi semnată tot de o femeie, de soția domnului Guvernator Mugur Isărescu.

„Doamna Isărescu știe și ea ce-i cu banii, l-a văzut de nenumătate ori pe soțul ei venind acasă cu un teanc de bancnote nesemnate, că și-a luat de lucru pentru acasă să mai semneze câteva teancuri până se încălzește ciorba. Totodată doamna Isărescu știe și la ce folosesc banii, unul din servitori i-a povestit toate detaliile importante”, a declarat un apropiat al familiei Isărescu.

Un transport de două milioane de bancnote a fost trimis deja către locuința de vară a doamnei Isărescu pentru a fi semnate și puse în circulație. Dacă bancnota de 20 de lei cu o femeie se va dovedi un succes, BNR intenționează ca până în 2022 să pună în circulație o bancnotă care să aibă desenată o mașină de raliu când face o depășire, precum și o monedă cu chipul actorului Sergiu Nicolaescu.

Scris de Ef
2 august 2019 11:08
Citește mai mult despre: BNR

Alte articole

Vezi mai mult