Hoțiile PSD continuă. Recent au ieșit la iveală prețurile reale pentru decorațiunile de Paști puse de primarul Firea în Capitală. Cum era de așteptat, iar s-a dat un tun colosal. Se pare că un iepuraș de plastic costă cât 2 panseluțe, 174.000 Euro și mulți se întreabă dacă nu cumva era mai bine să se fi pus 2 panseluțe în loc de un iepuraș.firea_furt_paste.jpg

Acesta e doar începutul. Risipa din bani publici și furtul pe față continuă. Un ou de plastic costă cât un coș de gunoi instalat de primărie pe străzi, adică puțin peste 200.000 de Euro. Firea spune că după Crăciun și Paște, vom avea lumini săptămânal, pentru că până și unui oligofren ca Șerban Nicolae îi poate da prin cap un pretext oarecare ca să mai fure PSD-ul niște fonduri.

Primarul Firea explică: „Le-am oferit bucureștenilor exact ce merită. Au vrut un primar cu stil, m-au votat, e normal să-și dorească cele mai scumpe lumini de Paște, cei mai scumpi iepurași. De Sf. Maria voi umple stâlpii cu moaște, într-un proiect comun cu Patriarhia. Evident, costurile vor fi pe măsură”, mai spune Gabi Firea.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut | Monday, 10.04.2017 09:33 Politic

National Cinematografic