Cozi ca pe vremea comuniştilor. Mii de români stau cu zilele să ia decoraţia de la Iohannis

Cozi ca la moaște! Zeci de mii de români stau cu zilele la rând la Cotroceni, ca să-și ia decorațiile de la Iohannis. Oamenii sunt revoltați și spun că de pe vremea lui Ceaușescu n-au mai fost nevoiți să stea la cozi atât de lungi.

”Te cheamă la decorat și pe urmă te ține aiurea în stradă! Parcă stau la coadă la oase, nu la ordinul Steaua României. Nu se poate așa ceva! Dacă nu e în stare să organizeze o decorare, să le trimită prin poștă, dă-l în mă-sa de sas”, explică exasperată Mioara Papuc, care stă de 2 zile la coadă la Cotroceni. Aceasta credea că din moment ce Iohannis dă decorații în stânga și-n dreapta de parcă ar da porumb la porci, probabil dă la toată lumea. Crezând că e o treabă de câteva minute, și-a lăsat și o oală pe foc.

Administrația Prezidențială admite că sunt probleme cu cozile la decorații, dar se pare că președintele insistă să le dea personal și nu prin poștă: ”Deși în protocol nu e prevăzut, domnul Iohannis le cere celor decorați și actele casei, pe care le studiază atent și le copiază. Nu știu de ce”, spune Dan Mihalache, șeful cancelariei prezidențiale.

Scris de Ionut
29 ianuarie 2016 09:01
Citește mai mult despre: coada Cotroceni decoratie iohannis moaste

Alte articole

Vezi mai mult