Cozi kilometrice la casieriile de unde postacii îşi încasează banii pentru campanie

După săptămâni petrecute în faţa calculatorului, postacii au ieşit pentru prima dată după mult timp din case. Azi e ziua cea mare pentru ei: încasează banii pentru postările electorale din perioada campaniei. Dacă printre postacii uselişti domneşte buna dispoziţie, ei urmând să încaseze bonusuri pentru rezultatele bune din alegeri, cei pedelişti afişează mai toţi feţe triste.

Cu toate acestea, cei mai câştigaţi sunt postacii de tabloide, care beneficiază de spor de ruşine. „Nici dacă spălam la toalete nu mă simţeam atât de umilit, dar măcar am câştigat nişte mulţi bani. Mai ales că toţi postacii este agramaţi şi nu foarte inteligenţi, eu sunt fericit că câştigat banii ăştia”, a declarat un postac de tabloid.

Dacă majoritatea postacilor spun că vor folosi banii pentru telefoane scumpe şi haine de la mall, unii, oarecum mai chibzuiţi, spun că îi vor folosi ca să-şi cumpere manuale de gramatică. Mai mult, sunt unii care spun că se gândesc inclusiv să se reîntorcă la şcoală, să termine ciclul primar.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
10 decembrie 2012 14:12

Alte articole

Vezi mai mult