Cozi la dealerii BMW. Au venit primarii care au primit fonduri de la Cîțu

Cozi infernale în majoritatea showroomurilor BMW din toată țara. Au sosit banii din fondul de urgență al Guvernului și primarii s-au îmbulzit să-și rezerve cât mai repede o limuzină de lux, până nu se dau toate.

Au fost și încăierări la unii dealeri, după ce unii primari au acuzat consultanții de vânzări că au dat ce era pe stoc pe șpăgi, iar unii primari trebuie acum să aștepte chiar și trei luni ca să le vină mașina.

Primarii sunt nemulțumiți de banii primiți și cer să se dea repede drumul la PNDL, pentru că nu 70.000 euro nu le-ajunge un seria 5 full option, a trebuit să vină cu bani de-acasă, chestie care i-a deranjat vizibil pe baroni, mulți luând în considerare să se întoarcă în PSD. Și udemeriștii sunt indignați că s-a dat așa puțin: ”Abia ne-ajunge de un Sandero! Cîțu e un țepar”, spun liderii maghiarilor.

Primarii liberalii sosiți în showroomurile BMW preferă modelele de teren, pentru că în comunele lor încă n-au reușit să asfalteze drumurile, deci trebuie să se descurce așa cum pot și de aceea au nevoie de SUV-uri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 octombrie 2021 15:25
Citește mai mult despre: BMW PNL primari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult