Cozmin Gușă a intervenit, în exclusivitate, în emisiunea de teleshopping de la Realitatea

Analistul politic și economic a fost invitat să comenteze pe marginea noului tratament termic la care a fost supusă tigaia Delimano, care permite acum gătirea celor mai complicate mâncăruri fără ulei și fără să se prindă ceva de fund. „Eu am avertizat, încă din noiembrie anul trecut, dinainte de alegeri, că este nevoie de o nouă abordare în această privință”, a început Cozmin Gușă necesarele explicații.

Acesta a precizat că are informații, care circulă de altfel de mult timp în mediile jurnalistice și ale serviciilor de informații, că teflonul cu care este realizată tigaia este unul din cele mai bune de pe piață. „Este important pentru noi, însă, să nu ne lăsăm pe o ureche și să credem că, gata, putem găti orice. Un pic de precauție este bună în aceste momente”.

În cursul zilei analistul Cozmin Gușă a intervenit și în timpul reclamei la noul cuțit Miracle Blade dar și când s-a vorbit despre Prostamol. „Dacă nu aveam probleme cu prostata și trebuia să mă duc des la toaletă, aș fi vorbit non-stop din studiourile de la Realitatea, ca Fidel Castro”, a mărturisit Gușă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
24 aprilie 2015 14:04

Alte articole

Vezi mai mult