Crăciun fericit la DNA! Deghizați în colindători, procurorii au capturat mii de corupţi

Cadou inedit de Crăciun pentru români! Mii de suspecţi de corupţie au fost ridicaţi de la domiciliu de procurorii DNA în cadrul celei mai ample operaţiuni de deghizare în colindători din ultimii 40 de ani.

Costumaţi în copii cu steaua şi însoţiţi de luptători SPIR mascaţi în urşi sau capre, procurorii i-au atras pe corupţi la uşă folosind soneria şi crâmpeie de colinde precum “Steaua sus răsare, avem mandat de arestare”, “Domn, domn, să-l săltăm!” sau “Astăzi s-a născut Hristos, mâinile la ceafă şi întinde-te pe jos”.

“N-aveam încotro, trebuia să le deschid, păreau a fi nişte tineri care ţin la tradiţie, mai ales ursul. M-au colindat cum se cuvine, creştineşte, le-am dat covrigi şi mandarine şi am urcat singur în dubă, că de Sărbători nu se cade să te zbaţi”, explică un şef de consiliu local, cercetat pentru abuz în serviciu în 174 de dosare.

Inspiraţi de succesul procurorilor DNA, executorii judecătoreşti se înarmează cu sorcove pentru a recupera, în noaptea dintre ani, şi prejudiciile aduse statului de corupţii colindaţi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
26 decembrie 2014 12:39
Citește mai mult despre: colindatori coruptie DNA Sarbatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult