Credeai că Dacian Cioloş e cine ştie ce mare erou pentru că a călătorit cu avionul la clasa economic? Puţini ştiu că, în acel timp, premierul Republicii Moldova refuza orice lux inutil, preferând să meargă la München ascuns într-un container.

ascuns_in_container_premier.jpg
"Fără stewardese care să-ţi aducă apă şi ceai, fără filme care să facă timpul să treacă mai repede... Aşa călătoresc oamenii simpli, într-un container de ciorapi chinezeşti, pe o barjă pe Dunăre! Felicitări, domnule Pavel Filip, sper să aveţi vânzare bună la balotul acela de ţigări", au scris pe Facebook susţinătorii înaltului oficial moldovean.

Mai mult decât atât, prim-ministrul de la Chişinău a refuzat orice primire ceremonioasă, mulţumindu-se să sară în apă în timpul nopţii şi să sape pe sub un gard pentru a ajunge direct la conferinţa la care era invitat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 06.09.2016 10:49 Politic

National Cinematografic