Credeai că nu folosesc lopeţile pentru zăpadă primite de la stat? Vasluienii deja îşi dau în cap cu ele

Erai convins că, dacă primesc lopeţi, au să le vândă imediat, ca leneşii ăia de la Brăila? Ei bine, te-ai înşelat! La scurt timp după ce au primit ajutoarele sub formă de lopeţi şi târnăcoape, mai mulţi săteni din judeţul Vaslui au început să le folosească din plin, dându-şi în cap cu ele din tot felul de motive amuzante.

“E o lopată excelentă, mulţumesc Jandarmeriei şi ISU că mi-au adus-o”, spune Sandu T., gospodar dintr-o comună de lângă Huşi. “Acum o să-i pot veni de hac vecinului. Nu vreau să par un barbar, dar nenorocitul are crama plină şi nu vrea să împartă. Voi ce aţi face în locul meu?”

Alţi locuitori ai satului cufundat de mai bine de 7 ani în război civil nu sunt atât de fericiţi. “Degeaba mi-a dat statul lopată dacă eu nu pot să ies din curtea mea, darămite să intru în ograda vecinului ca să-i pălesc una. Aţi văzut cât de mare e zăpada la noi?”, oftează un drojdier local.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
20 ianuarie 2017 11:01

Alte articole

Vezi mai mult