Credeai că nu poate fi mai josnic? Tăriceanu s-a băgat în față la o promoție de tigăi și a luat 3

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a participat în această dimineață la o întâlnire cu alegătorii ALDE ce așteptau să se deschidă un magazin de cartier ce anunțase promoție la tigăi. Chiar când anunța că le va mări pensia, ușile magazinului s-au deschis și lumea a năvălit înăuntru.

Tăriceanu nu s-a panicat ci a cerut imediat gărzilor SPP să facă ordine și să-i facă un culoar către raftul de tigăi. „Dacă nu respectați persoana, măcar respectați funcția. Sunt al doilea om în stat”, a precizat Tăriceanu în timp ce SPP-iștii îmbrânceau mulțimea. Liderul ALDE și-a luat trei tigăi, un Wok pentru când are musafiri, una normală, pentru cârnați, și una mică pentru ouă ochiuri. Deși nu avea nevoie, a cerut și o bormașină, tot pentru că era la promoție.

La ieșirea din magazin Tăriceanu a smuls încă o tigaie din mâna unui pensionar care plângea pe trotuar. Ministrul tehnocrat de interne a anunțat că va analiza coada și va discuta cu prefectul Bucureștiului despre cum ar putea fi rezolvată o astfel de problemă pe viitor. „Luăm în calcul deschiderea unei a patra case de marcat”, a spus ministrul de Interne.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
25 noiembrie 2016 14:11

Alte articole

Vezi mai mult