Credeai că nu poţi să-l urăşti mai mult pe Iliescu? Tocmai a pus o poză din vacanţa lui în Maldive

La -20 de grade Celsius, când afară se dezlănţuie stihiile iernii, cei mai detestaţi români sunt cei care pleacă în vacanţe tropicale şi împânzesc Facebook-ul cu poze cu palmieri, cocteiluri şi soare orbitor. Printre aceştia se află şi fostul preşedinte Ion Iliescu, aflat în sejur în insulele Maldive – albumul acestuia are deja 17 milioane de vizualizări şi nici măcar un like.

“Credeam că, după faza cu Mineriada, Ilici n-are cum să devină ŞI MAI odios”, spune un internaut de 35 de ani din cartierul Crângaşi. “Dar priviţi-l cum zâmbeşte din şezlongul ăla, sorbind dintr-o piña colada, în timp ce nouă ni se lipesc chiloţii de caloriferul îngheţat. Nu sunt un om violent de felul meu, dar mi-am distrus deja ecranul PC-ului, al telefonului şi al tabletei ca să nu-i mai văd rânjetul.”

“Nu înţeleg ce aveţi cu mine. Cred că am fost înţeles greşit. Nu sunt în Maldive în concediu, ci la muncă”, a răspuns pe Facebook preşedintele de onoare al PSD, sădind ostentativ câteva panseluţe lângă piscina unui hotel de lux de pe insula paradiziacă din mijlocul Oceanului Indian.

Scris de Vasile
19 ianuarie 2016 17:01
Citește mai mult despre: frig iarna Iliescu maldive odios vacanta

Alte articole

Vezi mai mult