Credeai că sunt doar prieteni? Candidatul PNL de la sectorul 4 a fost prins făcând sex cu Piedone

Ceea ce a început inițial doar ca o simplă relație profesională, s-a transformat în curcând într-una din cel mai frumoase relații de dragoste din sectorul 4. Paparazii l-au prins pe Răzvan Sava, candidatul PNL la primărie, ieșind dimineața din locuința lui Piedone, cu părul ciufulit și machiajul nefăcut.

„Nopțile alea aplecați asupra proiectelelor importante din sector, timpul petrecut împreună, toate astea și-au spus cuvântul. Într-o seară Piedone era aplecat asupra unui studiu de prefesazbilitate și a unui contract de manglă pentru lucrările la pasajul Piața Sudului. S-a uitat spre Sava și a văzut că privirea lui jucăușă nu mai era îndreptată, ca de obicei, spre hârtii și comisionae ci se uita spre pieptul său pe care Pie îl lăsase, aproape neglijent, un pic la vedere. În câteva minute erau unul peste altul”, a spus o sursă aporpiată celor doi.

Nu se știe dacă cei doi vor continua relația chiar și după alegeri. „Este o iubire interzisă, și în Constituție dar și în Codul Civil se scrie clar că mariajul se poate face doar între un bărbat și o femeie, nu între un penelist și un „independent” oricât s-ar iubi”, a explicat un jurist.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

4 iunie 2016 10:06
Citește mai mult despre: alegeri piedone razvan sava

Alte articole

Vezi mai mult